24/7 emergency service
sewer and pipe blockages
Stmk · Ktn
in case of oil alerts
Stmk · Ktn · W · Nö · Bgld
Zákaznický servis
+ 420 800 112 110
Po-Čt 7:30–17:00, Pá 7:30–15:30

Informace o cookies

Jsme skupina RUMPOLD CZ, kontaktní správce je společnost RUMPOLD s.r.o., se sídlem Klimentská 1746/52, 110 00 Praha 1, je registrovaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle C, vložka 12702.

Naše kontaktní údaje jsou:

e-mail: info@rumpold.cz

telefon: 800 112 110

Provozujeme webové stránky www.rumpold.cz. Na těchto webových stránkách pracujeme s cookies.

  1. Cookies

Cookies jsou textové soubory uchovávané v internetovém prohlížeči, případně internetovým prohlížečem v počítačovém systému uživatele. Jestliže uživatel navštíví webovou stránku, v jeho operačním systému se může uložit cookie. Tato cookie obsahuje charakteristický řetězec znaků umožňující jednoznačnou identifikaci prohlížeče při opětovné návštěvě webové stránky. Cookies, které se již nacházejí v počítači, lze kdykoliv vymazat. Příslušný postup najdete v nápovědě Vašeho internetového prohlížeče (v menu prohlížeče hledejte položku „Nápověda“).
Cookies používáme, abychom zvýšili uživatelskou přívětivost našeho webu. Některé prvky naší webové stránky vyžadují, aby používaný prohlížeč mohl být identifikován i po přechodu na jinou stránku.
V cookies jsou uchovávány a předávány následující údaje:

(1) Jazyková nastavení

(2) Funkce automatického dokončování u formulářových polí

Kromě toho na naší webové stránce používáme cookies umožňující analýzu chování uživatele během surfování.
Tímto způsobem mohou být předávána následující data:

(1) Vyhledávaná klíčová hesla

(2) Četnost návštěv na stránkách

(3) Využití funkcí webové stránky

Takto shromážděná data o uživateli se pseudonymizují prostřednictvím technických opatření. Proto již není možné přiřadit data ke konkrétnímu uživateli, který stránku navštívil. Data nejsou uchovávána společně s ostatními osobními údaji uživatelů.

Při vstupu na naši webovou stránku jsou uživatelé informováni informačním bannerem o využití cookies k analytickým účelům a jsou odkazováni na Informaci o zpracování osobních údajů. V souvislosti s tím se také zobrazuje návod, jak lze v nastavení internetového prohlížeče zabránit ukládání cookies.

  1. Právní základ pro zpracování dat

Právním základem pro zpracování osobních údajů při využívání cookies je článek 6 odst. 1 písm. f) obecného nařízení o ochraně osobních údajů (anglicky General Data Protection Regulation, zkratka GDPR).

  1. Účel zpracování dat

Technicky nezbytné cookies využíváme, abychom uživateli usnadnili používání webových stránek. Některé funkce naší internetové stránky bychom nemohli nabídnout, kdybychom nepoužívali cookies. Pro tyto funkce je nezbytné opětovně identifikovat prohlížeč i po přechodu na jinou stránku.
Cookies potřebujeme pro následující aplikace:

(1) Převzetí jazykových nastavení

(2) Sledování vyhledávaných klíčových slov

Uživatelská data shromážděná technicky nezbytnými cookies nepoužíváme k tvorbě uživatelských profilů.
Účelem využití analytických cookies je snaha o zvýšení kvality našeho webu a jeho obsahu. Díky analytickým cookies se dozvíme, jak je webová stránka využívána, a tak můžeme stále optimalizovat naši nabídku. Analytické cookies používáme k následujícím účelům:
(1) Převzetí jazykových nastavení
(2) Sledování vyhledávaných klíčových slov
V těchto účelech též spočívá náš oprávněný zájem na zpracování osobních údajů dle článku 6 odst. 1 písm. f) GDPR.

V naší společnosti nemáme pověřence pro ochranu osobních údajů.

Při zpracování osobních údajů máte podle nařízení GDPR (nařízení EP a Rady EU č. 2016/679) právo se na nás obrátit a chtít informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; v určitých případech můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; požadovat výmaz nebo uplatnit právo na přenositelnost údajů. Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo soudně vymáhat své nároky.

Web využívá tyto druhy cookies:

  • Nezbytné technické cookies (typ 1) – zajišťují funkce, bez nichž není možné web používat;
  • Analytické (výkonové) cookies (typ 2) – uchovávají již poskytnuté informace a zjednodušují tak používání webu, slouží také k zjištění návštěv a pohybů na webu (hromadných způsobem);
  • Cookies marketingové (typ 3) – slouží k analýze chování návštěvníků, k zobrazování relevantní reklamy a jsou typicky zajištěny třetí osobou.

Cookies mohou být kdykoliv odmítnuty, a to změnou nastavení ve Správě preferencí, které naleznete v zápatí.

Cookies je možné také kontrolovat nastavením webového prohlížeče, kde je možné také cookies mazat – více viz funkce „Nápověda“ ve Vašem prohlížeči.

K odmítnutí cookies a zjištění více informací mohou být také využity dostupné nástroje vytvořené v rámci samoregulačních aktivit různých subjektů, například http://www.youronlinechoices.com/cz/vase-volby.

Přehled konkrétních cookies při návštěvě webu: 

„visitSession“ (typ 1)

  • Účel: Náhodně vygenerovaný identifikátor aktuální návštěvy pro identifikování při odesílání formulářů;
  • Kategorie dotčených osobních údajů: IP adresa;
  • Právní základ zpracování: plnění smlouvy;
  • Doba uložení: 2 hodiny.

 „userSession“ (typ 1)

  • Účel: Náhodně vygenerovaný identifikátor návštěvníka pro identifikování při odesílání formulářů;
  • Kategorie dotčených osobních údajů: IP adresa;
  • Právní základ zpracování: plnění smlouvy;
  • Doba uložení: 1 rok.

 „newsletterPopUp“ (typ 1)

  • Účel: zobrazení vyskakovacího okna pro vyplnění e-mailové adresy k obdržení newsletteru, okno je možné odstranit křížkem, vyplnění adresy není povinné;
  • Kategorie dotčených osobních údajů: IP adresa;
  • Právní základ zpracování: plnění smlouvy;
  • Doba uložení: 1 rok.

 „eu-cookie“ (typ 1)

  • Účel: využití pro uchování potvrzení o užívání cookies webem;
  • Kategorie dotčených osobních údajů: IP adresa, údaj o přijetí informace;
  • Právní základ zpracování: plnění smlouvy;
  • Doba uložení: 1 rok.

 „adroll_consent_params“ (typ 1)

  • Účel: ukládá vaše rozhodnutí o souhlasu ohledně zpracování dat;
  • Kategorie dotčených osobních údajů: IP adresa, informace o rozhodnutí;
  • Právní základ zpracování: plnění smlouvy;
  • Příjemci: NextRoll, Inc. 2300 Harrison Street, 2nd Floor, San Francisco, CA 94110 United States;
  • Předání do třetích zemí: USA, standardní smluvní doložky;
  • Doba uložení: 24 hodin;
  • Podmínky příjemce (třetí osoby): https://www.nextroll.com/terms.

 „requestVerificationToken“ (typ 1)

  • Účel: zabezpečení webových stránek, cookies slouží k obraně proti „Cross-Site Request Forgery“ útokům;
  • Kategorie dotčených osobních údajů: IP adresa, údaje týkající se útoků;
  • Právní základ zpracování: plnění smlouvy;
  • Doba uložení: do zavření webu.

 „ga“ Google Analytics (typ 2)

  • Účel: Slouží k rozpoznání uživatele pro měření návštěvnosti;
  • Kategorie dotčených osobních údajů: IP adresa, druh zařízení, údaje o návštěvě, údaje o prohlížení;
  • Právní základ zpracování: souhlas;
  • Příjemci: Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, Kalifornie 94043, USA;
  • Předání do třetích zemí: USA, standardní smluvní doložky;
  • Doba uložení: 2 roky;
  • Podmínky příjemce (třetí osoby): https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/cz/.

 „gat“ Google Analytics (typ 2)

  • Účel: Používá se k omezení počtu žádostí, neobsahuje žádné informace o uživateli;
  • Kategorie dotčených osobních údajů: IP adresa, druh zařízení, údaje o návštěvě, údaje o prohlížení;
  • Právní základ zpracování: souhlas;
  • Příjemci: Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, Kalifornie 94043, USA;
  • Předání do třetích zemí: USA, standardní smluvní doložky;
  • Doba uložení: 1 minuta;
  • Podmínky příjemce (třetí osoby): https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/cz/.

 „gid“ Google Analytics (typ 2)

  • Účel: Slouží k rozpoznání uživatele ze statistických důvodů;
  • Kategorie dotčených osobních údajů: IP adresa, druh zařízení, údaje o návštěvě, údaje o prohlížení;
  • Právní základ zpracování: souhlas;
  • Příjemci: Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, Kalifornie 94043, USA;
  • Předání do třetích zemí: USA, standardní smluvní doložky;
  • Doba uložení: 1 den;
  • Podmínky příjemce (třetí osoby): https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/cz/.

Facebook Pixel „fbp“ (typ 3)

  • Účel: Používá společnost Facebook k poskytování řady reklamních produktů, jako je nabízení cen v reálném čase od inzerentů třetích stran;
  • Kategorie dotčených osobních údajů: síťové údaje, údaje o návštěvě, údaje o prohlížení;
  • Právní základ zpracování: souhlas, který je možné kdykoliv odvolat;
  • Příjemci: Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, Kalifornie 94304, USA;
  • Předání do třetích zemí: USA, standardní smluvní doložky;
  • Doba uložení: 2 měsíce;
  • Podmínky příjemce (třetí osoby): https://www.facebook.com/legal/terms.

Microsoft Bing Ads „uetsid“ (typ 3)

  • Účel: Sledovací cookie Microsoft Bing Ads Universal Event Tracking, slouží k zobrazování relevantní reklamy;
  • Kategorie dotčených osobních údajů: IP adresa, zobrazené položky;
  • Právní základ zpracování: souhlas, který může být kdykoliv odvolán;
  • Příjemci: Microsoft Ireland Operations Limited, One Microsoft Place, 70 Sir John Rogerson’s Quay, Dublin 2, Irsko;
  • Doba uložení: 1 den;
  • Podmínky příjemce (třetí osoby): https://www.microsoft.com/cs-cz/servicesagreement/.

„UTM cookies “ (typ 3)

  • Účel: při našich marketingových kampaních zjišťujeme, z jaké adresy se uživatelé dostali na náš web, díky tomu můžeme zjistit, které kampaně byly užitečné a které nikoliv. Tyto cookies nejsou určeny k Vaší osobní identifikaci, ale obvykle nám sdělují počet zobrazení, umístění a poslední zobrazení a případnou informaci o odmítnutí – označení, že si již uživatel zařízení nepřeje být oslovován.
  • Kategorie dotčených osobních údajů: IP adresa, zdrojová stránka, imprese (zobrazení), frekvence (četnost), umístění a poslední zobrazení, údaj o odmítnutí, statistické údaje.
  • Právní základ zpracování: souhlas, který může být kdykoliv odvolán;
  • Příjemci: Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, Kalifornie 94043, USA;
  • Předání do třetích zemí: USA, standardní smluvní doložky;
  • Doba uložení: 2 dny;
  • Podmínky příjemce (třetí osoby): https://policies.google.com/terms?hl=cs. 
  1. Závěrečné informace

Tato informace může být kdykoliv v případě potřeby změněna. Návštěvník webu je povinen sledovat nové verze tohoto dokumentu dle poslední aktualizace. Změna je účinná zveřejněním nové verze.

Poslední aktualizace: září 2022